keskiviikko 24. helmikuuta 2010

8) Varaudu pussailuun.

Olin henkisesti valmistautunut suhteeseen, jossa saan selkääni. Kukaan ei kertonut, että ko. suhteeseen liittyisi myös näin paljon pussailua ja yleistä ällöilyä. Viimeksi havahduin asiantilaan kun tyttöporukassa sain kuulla kuinka romantillista on, että menemme lähes poikkeuksetta yhtä aikaa nukkumaan - itse olin huolestunut läheisyytemme tasosta, koska saatamme nykyään pestä hampaat eri aikaan. Näin siis meillä.

Uskollisimmat lukijat ehkä muistavat, että samainen ällöily oli itse asiassa aiheena yhdelle ensimmäisistä nillityksistäni täällä virtuaalimaailmassa. Meillä Pohjanmaalla kun ei paljon pehmoilla, "et oo aivan läpipaska" menee jo melkein rakkaudentunnustuksen puolelle.

2 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Tottakai rakkaussuhteessa on kaikkea, ja niinhän sitä pitääkin olla. Joskus mekin istumme telkkarin ääressä käsi kädessä ja tuijotamme jotain nyyhkydraamaa. Nukkumaan menemme kuitenkin AINA samaan aikaan, eikä sitä koskaan tiedä etukäteen, tuleeko siellä piiskaa vai pussailua. Kumpikin vaihtoehto on ihana :)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Omissa aikaisemmissa rakkaussuhteissani ei ällöilyä ollut läheskään tässä mittakaavassa, enemmän siis yllätti sen määrä kuin olemassaolo. Mutta hyvä näin :)