keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Asu on vapaa, täällä aiheet ja käsittely tapaa

Näin helteiden jälkimainingeissa tuntuu taas erityisen sopivalta puhua nakuilusta. Koska aikaisemminhan en olekaan asuista puhunut tahi kommenttilaatikossa dresscodesta jauhanut.

Edelleen keskeneräinen kureliiviprojektini on kuitenkin taas tuonut asuasiat mieleeni pyörimään. Puhumattakaan siitä, että näin kesäkuumalla tekisi mieli mennä töihinkin alasti. Jossain törmäsin Bizarren bileaikatauluunkin, ja huomasin että seuraavat juhlat olisivat tiedossa lokakuussa. Yleensä kinkybileet kiehtovat ajatuksena noin viisi minuuttia, tälläkin kertaa into lopahti aika lyhyeen. Uteliaisuus ei aivan vielä ole voittanut ennakkoluuloja, ja päällimmäisenä niistä oli kuten perinteistä dresscode.

Ihmiseksi, joka rakastaa naamiaisia, saan omituisen paljon sydämentykytyksiä näistä dresscode-asioista. Mutta kun meillä kinkyily ihan rehellisesti tapahtuu usein villasukat jalassa, vaikkei villa mikään erityisfetissi kummallekaan olekaan! Tai vaihtoehtoisesti asusteena toimii omaan nahkaani ilmestyvät juovat. Eikä tarkoituksena ole vihjailla, että me ollaan niin lifestyle-pervoja ettei me tarvita mitään rekvisiittaa niin kuin jotkut teeskentelijät - kumpikaan meistä ei vain lämpene asuille tahi asusteille.

Ymmärrän jollain tasolla, kuinka tietynlaiseen asuun pukeutuminen ja sessioon (tai bileisiin) valmistautuminen virittää tunnelmaan aivan eri tavalla kuin himahousujen laskeminen polviin, mutta silti tuntisin oloni perinteisessä fetish-sälässä varmasti harvinaisen epämukavaksi. Ymmärrän samalla myös sen, että dresscode toimii hyvin tapana karsia "turistit" bileväen joukosta ainakin vähemmäksi, ei varmasti ole kenenkään etujen mukaista että puolet bileiden kävijöistä ovat siellä vain katsomassa niitä pervoja.

Suuresta ymmärryksestäni ja yleensä varsin vapaat kädet antavista dresscodeista huolimatta kynnys on edelleen siinä määrin korkealla, että meillä taidetaan jatkossakin pervoilla ihan vaan kotona. Kiusallaankin villasukat jalassa ennen lauantaisaunaa, siitäs saatte!

6 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Niin sitä pitääkin! Joskus spontaani purkaus on nautinnollisempi kuin valmisteltu sessio. Ja silloihan ei villasukat haittaa :)

Miss Midnight kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miss Midnight kirjoitti...

Yritetäänpäs uudestaan ilman kirioitusvihreitä...

Lentoemäntä tai Peppi Pitkätossu -asu kuulostavat oikein hyvin dresscoden täyttäviltä, etenkin hävyttömän lyhyellä helmalla. Jos ei nauti perinteisestä fetissisälästä, niin sen kuin vain kehittää sellaista omaa, jossa viihtyy. Ei nämä jutut ole ongelmia, jos niistä ei tee itselleen ongelmia ;)

Bileissä on kuitenkin mahdollisuus päästä kokeilemaan sellaisia laitteita, joita tuskin tulee hommattua kotiin (tai no... kyllähän se jalkapuu näyttäisi ihan kivalta tuossa olohuoneen nurkassa...). Tosin en tiedä, olenko itse paras mainostaja, kun en laitteisiin viimeksi mennyt, mutta ensi kerralla ajattelin uskaltaa :D

Kyllä minunkin mielestäni takapihalla leikkiminen tivolin voittaa, mutta on tivolissa silti kiva käydä ja sieltähän niitä ideoita takapihan leikkeihin saa.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Miss Midnight, en tosiaan tiedä mikä näissä dresscode-jutuissa niin paljon hiertää. Epäilemättä tuhmana lentoemonakin bileisiin pääsisi, ja törkeän lyhyitä helmoja toki kaapista löytyy.

Laitteiden kokeileminen voisi tosiaan olla ihan mielenkiintoista, mutta itsekin varmaan jäisin katselijan rooliin jos bileisiin joskus rohkenisinkin. Minusta kun ei löydy ekshibitionistia juurikaan (sanoi nainen, jonka blogi on täynnä kuvia..), en varmaan olisi erityisen mielelläni jalkapuussa muiden katsellessa.

Miss Midnight kirjoitti...

Minua hiersi etukäteen ujostelu siitä, että "kaikki katsoo minua"... Bileissä hiersi lähinnä se, että "voi prkl, kukaan ei katso minua" kun läsnä oli niin paljon upeampiakin ilmestyksiä :D

Poika kirjoitti...

Itse en luultavasti tuntisi oloani kovinkaan mukavaksi katsellessani muita ihmisiä jalkapuussa samalla kun joku vähän kutittelee floggerilla tai hieman kokeile sträppärillä kakkosta.

Toisaalta myöskään se tosiasia että aivan liian monessa bizarren bilekuvassa näkyy pulloittain kaljaa ja siideriä ei ainakaan alenna bileisiinlähtökynnystäni. Ei sillä ettenkö itse tykkäisi kuningas alkoholista, mutta mielestäni sessioihin se ei kuulu.

Herranen aika kun kuulostan ennakkoluuloiselta... ehkä olenkin. Kauheaa harrastaa tällaista introspektiota kommenttilootassa :)