sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Karvainen hikivarvas imurinvarressa

Jonkin aikaa blogin aloittamisen jälkeen uteliaisuuteni kasvoi niin suureksi, että minun oli pakko kokeilla Google Analyticsia nähdäkseni, lukeeko tätä oikeasti kukaan. Hetken aikaa olinkin niin koukussa Analyticsiin, että kiinnostukseni alkoi saavuttaa jo pakkomielteen mittasuhteet. Sittemmin innostus on vähän laantunut, mutta kurkkailen Analyticsia silti tasaisin väliajoin.

Ehdottomasti hauskinta antia tähän mennessä ovat olleet hakusanat, joilla blogiin ollaan päädytty. Suurin osa toki liittyy tavalla tai toisella BDSM:ään, kuten voisi olettaakin. Seasta löytyy kuitenkin melko riemastuttavia hakuja, enkä voi vastustaa kiusausta jakaa niitä teidänkin kanssanne. (Asiaan vaikuttaa myös se, että lähestyvän lomamatkan ansiosta keskittymiskykyni on aika nollissa.)

1. tekniikan maailma imuritesti
Ja näitä löytyy PALJON eri muodoissaan. Kerrottakoon siis, että olen ollut oikein tyytyväinen pieneen Electroluxin pussittomaan pölynimuriin, johon päädyimme samaisen testin innoittamina. Kodin hengetär suosittelee!

2. karvaiset kainalot
Löytyy myös muodossa kuvia karvaisista kainaloista. Sori, pojat, ei tässä blogissa! Jo mainittu yhden naisen karvasotani ulottuu kainaloihin saakka. Senkin jälkeen, kun sain kainaloihini vahauksen yhteydessä aikaiseksi komeat mustelmat. (Sittemmin olen pitäytynyt uskollisessa Venuksessani vaikka muita alueita epiloin ja sokeroitutankin.)

3. alumiiniputkisto sänky
Oma lahjoituksena saatu sänkymme ei ole alumiiniputkesta, mutta se on kyllä oikein kiva. Kuvissakin vilahtanut sänky on toiminut oikein mukavasti niin nukkuma- kuin muuankin alustana. Tukevia sängynpäätyjä suosittelen ihan kaikille!

4. haisevat varpaat
Joillakin meistä on vaan superhiki. Isäni rannekellovalinnat rajoittuvat täystitaanisiin tai täyskultaisiin vaihtoehtoihin, koska terästaustaiset kellot syöpyvät hänen miehekkäässä ranteessaan. Kiitti näistä(kin) geeneistä.

5. kuka on nirso?
Lapsena opetettiin, että kaikkea täytyy maistaa. Samaa periaatetta olen pyrkinyt toteuttamaan aikuiselämän puolella muissakin kuin ruoka-asioissa - tosin olen parantanut sääntöä muotoon "kaikkea pitää kokeilla kahdesti". Ensimmäisellä kerralla kun mikä tahansa saattaa tuntua vähän omituiselta. Vai olenko muka tosiaan ainoa, jonka ensimmäinen seksikokemus ei ollut niitä hehkeimpiä?

6. nahkahousuinen täti
Herkullisen perverssiltä kuulostava hakulauseke, mutta tästä blogista löytyy nahkahousuja aika vähänlaisesti kummankaan sukupuolen yltä. Nahka on parhaimmillaan takeissa ja pannoissa, jos minulta kysytään.

7. pakaralihas kuvat
Nyt ollaan jo vähän lähempänä, pakaroita taitaa löytyä jo kotitarpeisiin. Erityisen lihaksikkaita pakaroita ei tosin kuvista löydy, mistä pahoitteluni.

8. suomalaset [sic] tissit
Luin tämän aluksi pitkään muodossa suomalaiset tissit, taisi olla Poika joka huomasi että hakulausekkeessa on muun riemun lisäksi vielä kirjoitusvirhekin. Olenko muka kirjoittanut joskus suomalasista?

9. takareiden kihelmöinti
Ei liene oire mistään vakavammasta. Takareidet joutuvat koville ihan normaalielämässäkin, mutta erityisesti takaapäin seksiä harrastettaessa jos ns. vastaanottava osapuoli on sitä antavaa osapuolta lyhyempi ja joutuu siis venkoilemaan ollakseen .. ahem .. paremmin tarjolla.

10. mutta älä tule silloin kun on känkkäränkkä
Ellen muista Alataloani ihan väärin, laulussa lauletaan "mutta älä tule liian usein, känkkäränkkä, tule vain kerran viikossa". Toivottavasti tästä oli apua!

Laiska blogiteksti, tiedetään. Edellämainittu lomamatka kuitenkin pyörii mielessä siinä määrin, etten kovin syväluotaavaan introspektioon juuri nyt kykene. Ajastan kuitenkin reissun ajaksi muutaman tekstin, joissa toivottavasti on vähän enemmän tolkkua. Sain jopa Vaimon lupautumaan kirjoittamaan fiiliksiään tuosta taannoin toteutetusta sidontasessiosta, vieraileva tähtikin siis pian luvassa!

2 kommenttia:

A kirjoitti...

nämä on niin parhaita! :D ja juu, yritän toki parhaani mukaan jotain kirjoitettavaa raapustaa, kunhan näiltä sukkien kutomiselta ehdin .. :)

Kipukoukku kirjoitti...

Odotellaan innolla :)
Ja, Draamakuningatar tai Poika, voisitteko kommentoida meidän vaatimattomia viritelmiä, joista kerroimme eilen kuvin ja sanoin. (kuvaamisesta vielä: teillä taitaakin olla hienot laitteet ja rutkasti kokemusta, kun kuvat ovat aina niin taiteellisia)