tiistai 3. maaliskuuta 2009

Tyhjä mieli tyhjässä ruumiissa

Kuten vähän pelkäsinkin, näin ensimmäisenä paastopäivänä mielessä ei pyöri ruoan ja palelemisen lisäksi mitään muuta. Jotta tämä nyt ei menisi ihan terveysblogiksi, ajattelin tarttua siihen ainoaan osaan paastosta joka liittyy edes etäisesti pervoiluun.

Aikaisemmin vastustin anaaliseksiä sillä periaatteella, ettei ole aivan normaalia jos seksiä harrastaakseen täytyy ensin suorittaa suolihuuhtelu. Myöhemmin on toki käynyt selväksi, että ihan perushygieniasta huolehtiminen riittää ja maalaisjärkeä saa näissäkin asioissa käyttää.

Nyt paaston myötä suolihuuhtelu tulee ikään kuin puolivahingossa tutuksi. Itse en edelleenkään ole anaaliseksin suurin ystävä, ehkä siksi en ainakaan vielä keksi miten suolihuuhtelu voisi olla minulle eroottinen kokemus. Yllättävää kyllä se ei ole vielä osoittautunut erityisen epämukavaksikaan, ehkä olen enemmän sinut kehoni kanssa kuin aikaisemmin eikä ajatus siksi enää tunnu niin kamalalta.

Täysin käsittämättömiä fetissejä on loppujen lopuksi aika vähän, ja teorian tasolla ymmärrän kyllä kuinka tämä voisi toimia jonkun nöyrtymisen tarpeen täyttäjänä (no pun intended). Odotan mielenkiinnolla miten mielipiteeni tämän viikon aikana muuttuu, ainakin olo huuhtelun jälkeen on jotenkin järjettömän kevyt ja puhdas.

Ei kommentteja: