sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Pervo paastoaa

Huomatessani kaipaavani suklaata joka päivä ajattelin, että ehkä pieni sokerilakko toimisi ruokatapojen suoristuksena. Seuraavaksi tajusin, että juon kahvia aivan järjettömiä määriä ja päätin vaihtaa sen ainakin hetkeksi yrttiteehen. Sitten alkoikin epäilyttää sokerin lisäksi muidenkin höpöhöpöhiilihydraattien osuus ruokaympyrästä ja tajusin että lihaakin on tullut syötyä enemmän kuin pitäisi.

Tämän asteittaisen kajahtamisen tulos on se, että minulla on enää huominen hyvää aikaa ahtaa kupuuni kiinteää ruokaa ja sen jälkeen yritän selvitä viisi päivää mehun voimalla. Poika on nauttinut jo tähän astisesta kärvistelystäni suunnattomasti, erityinen hitti on ollut pellavansiemenlima jota olen hörppinyt iltaisin siinä toivossa, että se helpottaisi paaston aloittamista. Poika seisoo keittiössä vieressäni ja irvistelee minunkin puolestani. "Hyi eikö tuo ole ällöttävää? Eikö ole pahaa? Yäk!"

En oleta tämän kuurin tuovan elämääni mitään kovin ihmeellistä, mutta kun paastoaminen ei lääkärien mukaan terveelle ihmiselle ole erityisen vaarallistakaan niin pakkohan sitä nyt ainakin kerran on kokeilla.

Tämä siis varoituksen sanana ensi viikkoa odotellessa, jos ylipäänsä saan heikot kätöseni nostettua näppäimistölle tiedossa on epäilemättä hyvin kärttyistä tekstiä.

2 kommenttia:

A kirjoitti...

hehe :D mutta kerro toki väliaikatietoja miten paasto menee :)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Ensimmäinen väliaikatieto: jos joku on Pojasta hauskempaa kuin minä juomassa pellavansiemenlimaa, se on minä juomassa glaubersuolavettä!

Nyt tässä odottelen että kyseinen jumalten eliksiiri suvaitsisi vihdoin toimia ja pääsisin nukkumaan pelkäämättä lakanoiden puolesta. Glamoröösiä kertakaikkiaan! :D