perjantai 20. maaliskuuta 2009

Strap-on, strap-off

Aivan ensimmäisenä vaimo-disclaimer Pojan pyynnöstä: jätä tämä postaus lukematta jos tahdot koskaan enää katsella Poikaa silmiin! (Ketä oikein huijaan, nyt luet tekstin kahdesti ..)

Olen jo pidemmän aikaa halunnut vyöttää kupeeni ihan kirjaimellisesti ja kokeilla, miltä penetroiminen tuntuisi. Alunperin tarkoituksena oli ostaa toimitusta varten ihan omat välineensä, mutta ostoslistaa pohdiskellessamme strap-on -valjaiden askarteleminen alkoi kuulostaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Varsinkin, kun kunnon valjaat ovat melko hinnakkaita tuotteeksi, jonka käyttötiheydestä ei ole etukäteen oikein minkäänlaista käsitystä.

Vaikka Poika ei periaatteessa ole niitä ihanan perussuomalaisia "exit only" -joukkueen miehiä, ehti synkkä suunnitelmani olla jo melkoisessa vastatuulessa. Olin itse asiassa enemmän tai vähemmän luovuttanut koko idean suhteen, kun Poika tänään keksi askarrella sen naruharnessin. Ihan noin yleisellä tasolla on pakko tunnustaa, että napaa etelämmäs suuntautunut sidontakokeilu tuntui oikein mukavalta. Köysistä puhuessani taisinkin jo mainita, että hamppuköysi välittää värähtelyt oikein mukavasti.

Itse strap-onin testailu ei sen sijaan ollut ollenkaan niin hauskaa kuin olin aikaisemmin kuvitellut. Ainakin näin yhden kokeilun perusteella joko omien pienten kätösteni tai tapin käyttäminen on paljon miellyttävämpää suihinoton yhteydessä. Varsinkin sormien käyttämisessä on jotain intiimiä, kun voi itse tuntea toisen kehon liikkeet. Asiaa auttaa varmasti sekin, että pidän suuseksin antamisesta ylipäänsä.

En siis jaksa uskoa että sträppäristä tulisi narumuodossa tai muutenkaan pysyvä osa leluarsenaaliamme, kun kumpikaan ei tuntunut saavan tilanteesta sen suurempaa nautintoa. Ainakin minulla oli hauskempaa valmistellessani Poikaa tulevaan koitokseen, puhumattakaan siitä seuranneesta yhteissuihkusta ja siellä käydystä keskustelusta. "Sori, ei ollut tarkoitus osua sun korvaan!" "No mihin sun sitten oli tarkoitus osua?!"

Ei kommentteja: