tiistai 24. maaliskuuta 2009

Moukkamatkailua

Vaikka olen viime aikoina rauhoittunut siinä määrin, että voisin antaa Buddhalle itselleen rentoutumisohjeita, jaksan silti kiukustua niinkin olennaisesta asiasta kuin matkailuelitismistä. En näe viiden kuukauden rinkkamatkailua Aasiassa (Madventures, I'm looking at you) sen hienompana kuin kahden viikon aurinkolomaa, ainakaan jos matkan ainoa syy tuntuu olevan sillä kehuskelu ja oman erinomaisuutensa korostaminen.

Itse olen viettänyt antoisia päiviä Pariisissa vaimon kanssa koluten erinäisiä goottiputiikkeja sen sijaan että olisimme käyskennelleet Seinen rannalla tai tutkiskelleet alankomaalaisten mestarien sivellintekniikkaa Louvressa. Ja hauskaa oli! Matkan huippukohtana mainittakoon hotellihuoneessa punaviinin kera nautittu Miss Ranska -kilpailu.

Nokkelimmat ehkä jo arvaavatkin, että suunnittelemme Pojan kanssa kesälomamatkaa. Viikon mittaiseen reissuun ei kannata ympätä liikaa, varsinkin kun itse mielelläni matkaisin maahan jonka kielestä en ymmärrä mitään eli perusasioidenkin hoitaminen saattaa osoittautua varsin haastavaksi. Me emme siis matkaa valaistumaan Intiaan, omat kriteerini olivat alunperin että matkakohteesta on parempi löytyä enemmän aurinkoa kuin koto-Suomesta viime kesänä.

Pervoiluun tämä turismipostaus liittyy sen kautta, että mietin jo nyt miten erinäisiä tarpeellisia leluja saisi muilutettua mukaan joutumatta heiluttelemaan niitä turvatarkastuksessa käyttötarkoitusta selitellen. Samalla yritän tutkiskella, löytyisikö matkakohteesta kenties jotain mielenkiintoista kotiintuomista. Pahoin kuitenkin pelkään, että ns. alan liikkeet sijaitsevat sellaisissa kaupunginosissa jonne ei peruskalvakan ja -pönäkän suomalaisen kannata erityisemmin hakeutua.

3 kommenttia:

A kirjoitti...

muistakaa lähettää kortti! :)

ja hei, voitais yrittää olla joskus koneella samaan aikaan!

A kirjoitti...

ps. löytyi uusi blogi
http://erus.blogit.fi/

Dramaqueenitis kirjoitti...

Pitää kai tämän moukkamatkailun liputtamislinjan säilyttämiseksi lähettää joku maailman kornein turistikortti! Prepare to see boobies ;)

Ja kiitoksia blogivinkistä, kävin jo kuolaamassa noita pantoja ja muita .. saiskohan Pojan jollekin metallipajakurssille ..