lauantai 23. kesäkuuta 2012

Discard pile


Keskikesän juhlan kunniaksi ja edellisten nillitysten vastapainoksi, tässä postikortin poikineen kuvakilpailun sattumalta linssiin tarttunutta satoa.

Näköalatasanteelta näkyi mäkimaisemien lisäksi suorastaan herkullisen epämääräinen kasa hylättyjä tekonurmen palasia ja mitä lie. Saatoin innosta pinkeänä ehdottaa muutaman kerran, että voisin mennä kasaan makaamaan ja leikkimään kuollutta. Saatoin myös hiipiä kasan lähistölle kontin suojissa pukeutuneena lenkkareihin ja juoksutakkiin. Ehkä myös odottelin hetken kunnes vakuutuin muiden sunnuntaikävelijöiden olevan tarpeeksi kaukana, uskalsin riisutua ja pötkähtää maahan.

On mahdollista, että kiivettyäni takaisin tasanteelle kahvittelemaan, olin innoissani kuin 9-vuotias poika eikä ole aivan täysin poissuljettua ettenkö olisi saattanut tuollaisena hetkenä kysellä "näytinkö kuolleelta, oliko karmivaa?"

Miten minusta alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että olisi yleisen viihtyvyyden kannalta suositeltavaa mainita, ettei näitä kuvien taustoja valottavia tekstejä oikeasti kannata lukea jos tahtoo nauttia siitä kuvasta millään tasolla eroottisena tai taiteellisena kokonaisuutena.

2 kommenttia:

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Hyvä kuvaidea,ihan täyttä murhaa:-)

Sopisi vaikka rikosdekkarin kuvitukseksi teemalla "Ilotytön raaka kaatopaikkasurma";-)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Hetken jo suunnittelin, miten voitaisiin kääriä minut pakkausmuoviin ja sijoittaa viereiseen lepikkoon. Mutta ehkä jätetään se seuraava dekkarinkansi tuleville kuvausretkille. :)