keskiviikko 29. elokuuta 2012

Viritetty viilipytty

Saa kai sitä omalla tontillaan käydä välillä huutelemassa pimeyteen ja sitten taas kadota kuukausiksi?

Hetkeen ei ole jaksanut oikein mikään virtuaalinen tällä alalla kiinnostaa, eikä kotosallakaan ole mitään tuntien köysi- ja kuvaussessioita pistetty pystyyn. Tämä kesä on pikemminkin ollut täynnä pieniä tärkeitä hetkiä ja pusuttelua - ja hyvä niin!

Halusin kuitenkin tulla vinkkaamaan Clayton Cubittin Hysterical Literature -sarjasta, jolle toivottavasti tulee vielä jatkoa. Idea on yksinkertaisuudessaan nerokas: pyydetään kuvattavaa lukemaan valitsemaansa tekstiä sillä aikaa kun pöydän alla näkymättömissä touhuaa Hitachia käyttävä avustaja. Siitäkään ei varsinaisesti ole haittaa että molemmat kuvattavat ovat kauniita.

Videot olivat oudon kiehtovia, ehkä koska ensimmäinen fantasia jota koskaan pidemmälle kenenkään kanssa puin liittyi samankaltaiseen tilanteeseen jossa kiihottumista yrittää viimeiseen asti peitellä. Sittemmin tuo fantasia onkin oikeastaan kadonnut tykkänään, samoin kuin se henkilö, jonka kanssa erilaisia skenaarioita illat pitkät pyörittelin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa blogille sekä viimeaikojen kuulumisia kaivataan!! Terveisin fani jo alusta alkaen.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Olen edelleen hengissä, muutama juttukin on mielessä mutta jotenkin tuntuu että näin pitkää taukoa olisi paikallaan hyvitellä tissikuvilla joiden ottamiselle ei tunnu löytyvän aikaa.

Pysyvästi hyljättynä blogiparkani tuskin pysyy, vaikka alkaakin vähän jo hautautua hämähäkinseitteihin. :)

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Hämähäkin seitit pois uuden vuoden kunniaksi?