tiistai 29. syyskuuta 2009

Reissussa rähjääntyneet

Lupasin kirjoitella mahdollisuuksien mukaan, paikan päällä paljastui että tilaisuuksia olikin huomattavasti odotettua huonommin. Reissuraportti seuraa siis joskus myöhemmin.

Näin pikakelauksena kinkytarjonta ei sekään aivan vastannut odotuksia, totesimme Pojan kanssa omaavamme aivan liian nirson mielenlaadun ja aivan väärät perversiot. Ruoka, juoma ja ennen kaikkea seura sen sijaan oli juuri kohdallaan.

Paluumatkalla Pojan nujersi flunssa, jonka itse joko olen jo sairastanut tai jota en vielä ole täysimittaisena saanut itseeni tarttumaan. Ensimmäinen päivä kotosalla on siis mennyt peiton alla (eikä sillä hauskalla tavalla), Poika alkaa jo kypsyä jatkuvaan tenttaukseeni siitä voinko tuoda villasukat tai jotain juotavaa.

Vaikken itse ole varsinaisesti sairas, edellisen flunssan häntä ja reissusta toipuminen ovat kiskoneet omatkin energiatasoni jonnekin nollan tuntumaan. Lentokentän kirjakaupasta noukittu Half of a Yellow Sun on sentään onneksi toiminut erinomaisena ajanvietteenä, suosittelen kirjaa lämpimästi.

Ei kommentteja: