keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Matkailu avartaa

Siihen nähden, että lentomme lähtee tänään, olemme Pojan kanssa molemmat suhtautuneet tähän reissuun jokseenkin huolettomasti. Alustavaa pakkailua harrastettiin eilen illalla, olohuoneen lattialla odottaa vielä aukinainen matkalaukku jonka käyn noutamassa matkalla rautatieasemalle ja pakkaan siis vasta muutamaa tuntia ennen junan lähtöä loppuun.

Viimeksi maaliskuussa valitin tiettyjen matkakohteiden olevan katu-uskottavampia kuin toisten. Linjalleni uskollisena olen nytkin reissaamassa paikkaan, jolla ei backpacker-pisteitä paljon kerrytetä. Toiveissa kuitenkin on, että matkakohde tarjoaa kinky-rintamalla hieman edellistä enemmän. Alustavan taustatyön perusteella ainakin tarjontaa löytyy, valitettavasti allekirjoittaneen kukkaroon piakkoin muuttava Matti rajoittaa intoa.

Tällä kertaa en ajasta tekstejä valmiiksi, mutta lupaan raportoida kinkykuulumisia matkan varrelta jos siihen tarjoutuu sopiva mahdollisuus. Ainakin lyhyehkö shoppailureissu on jo suunnitteilla, mitään sen ihmeempää tuskin tapahtuu paikan päällä odottavan seuramiehen perinpohjaisen vaniljaisuuden ansiosta.

Pitäkäähän peukkuja sen puolesta että onnistun muiluttamaan itseni koneeseen yskästäni huolimatta näinä possuflunssa-aikoina!

Ei kommentteja: