keskiviikko 19. elokuuta 2009

Saatat olla perverssi, jos ...

... nimi Rubbermaid roskakorin kyljessä aiheuttaa suurta hilpeyttä.

... kikattelet bambukukkakepin hintalapussa komeilevalle "kukkake"-nimitykselle. (Etkä luule bukkaken tarkoittavan japanilaista kukkien asettelua. Eikä ostamasi kukkakeppi tule koskaan näkemään ensimmäistäkään kasvia.)

... luet uutisen malesialaisnaisen kepiniskurangaistuksesta, ja närkästyttyäsi uutisesta yleensä ilahdut huomatessasi, että kepin materiaali on mainittu.

... kokomerkintä "S/M" naurattaa joka kerta.

... kuten myös lontoonkielisten keskustelupalstojen "submit"-nappi.

Niillä mennään mitä on saatu, minkä sitä ihminen likaiselle ja ylivilkkaalle mielikuvitukselleen voi.

ETA: Varma merkki poikkeavista taipumuksista on myös, jos tämän 4chanista löydetyn kuvan häiritsevin elementti on mielestäsi auringonkukka. (Huolestuttava merkki on jo se, että avaat linkkejä jotka johtavat 4chaniin ...)

3 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Tähän pitänee lisätä vielä, että jos ihmettelet iloisena mihin tämä maa on menossa, kun kuulet radiosta Kipukoukun mainoksen, niin saatat olla melko pervo...

Dramaqueenitis kirjoitti...

Kokeilijat, muistan itsekin ihmetelleeni bussissa että mikä ihmeen kipukoukku. Myönnettäköön että minulle ensimmäisenä tuli mieleen koukusta kattoon kiikkumaan ripustettu sub .. :)

Miss Midnight kirjoitti...

Onhan meillä pervoilla oma televisiokanavammekin, Sub TV ;)
Yhteen aikaan sieltä tuli aina aamuisin (ehkä tulee edelleen, mutta minä en ole aamuisin kotona) ensin Sub Play ja sitten Milk Bar. Kumpikaan ohjelma ei kuitenkaan ollut sitä, miltä kuullosti :(