sunnuntai 2. elokuuta 2009

Hi-Yo Silver, away!

Olen alkanut viime aikoina katua sitä, ettei minusta koskaan tullut heppatyttöä kuten kaikista muista. Se nimittäin auttaisi huomattavasti myös pervoshoppailussa, kun osaisi puhua edes jokseenkin vakuuttavasti siitä kuinka tarvitsee tarviketta X hepalleen.

Ilmiselvin ratsastustarvikeliikkeestä hankittava väline on tietenkin kunnon raippa. Se nyt vaan on valitettavan totta, että erotiikkaliikkeissä myytävissä raipoissa on aika tukeva pornolisä, eikä laatu välttämättä ole paras mahdollinen. Olemme olleet raippaamme oikein tyytyväisiä, mutta ainahan lelulaatikkoon mahtuu toinenkin.

Bondageteipistä keskustellessani sain ulkomaanelävältä vinkin, jonka mukaan Vet Wrap toimii jokseenkin samassa tarkoituksessa - ja sitä voi käyttää kerta toisensa jälkeen! Pienen tutkimustyön perusteella näyttäisi siltä, että Vet Wrap on suomalaisittain liimapinteli. (Mikä ihme on pinteli?)

Köyttäkin ovat touhukkaammat ilmeisesti saaneet purkamalla heinäverkkoja, joiden hinnat eivät päätä huimaa. Ajatus ihan luonnonvärisestä hampusta alkoi koputtaa takaraivossani heti, kun tämän idean jostain kuulin. Ilmeisesti sisälläni asuu sittenkin pieni varusteurheilija, äkkinäinenhän ehkä tyytyisi kahteen erilaiseen köyteen.

Näiden lisäksi ratsastus- ja lemmikkieläintarvikeliikkeeistä löytyy kaiken maailman koukkuja ja jousihakoja, talutusremmejä, kaulapantoja ja monenmoista mukavaa tavaraa. Nyt pitäisi vain keksiä sopivan vakuuttava peitetarina ja päästä kaupunkiin sitä testaamaan. Toisaalta olen kyllä jo niin tottunut metsästämään Vaimon puolesta kaikenmaailman käsityötavaraa, että kaupoissa törttöily hieman epämääräisin ohjein menee jo lähes rutiinilla. Viimeksi pääsin puikko-ostoksille, ja aloitin oikein asiantuntevasti pyytämällä kolmosen bambupuikkoja. "Niin siis pyöröpuikot, sukkapuikot vai ihan tavalliset?" "Ai niitä on monenlaisia? Öhh .."

Ei kommentteja: