perjantai 21. elokuuta 2009

i <3 Barbara Nitke


Poika löysi eilen Barbara Nitken kotisivut. Sieltä ovat peräisin myös tekstin kuvitukseksi lainatut kuvat, jotka ovat mielestäni uskomattoman kauniita ja omalla tavallaan - voiko näin fetissikuvista nyt edes sanoa - herkkiä.

Sen lisäksi, että Nitke on taistellut työnsä kautta sananvapauden puolesta, täti ottaa aivan mielettömän hienoja kuvia. Kotisivuilta löytyy Portfolio-osuudesta kaikenlaista henkilökuvista muotikuviin, mutta minua kiinnosti erityisesti Fine Art -osasto.

Sieltä löytyi useampi sarja kuvia, joissa esiintyvät aikuisviihdealan ammattilaiset ja BDSM-harrastajat, viimeisimmän sarjan aihe olivat polyseksuaalit. Tärkeintä BDSM-aiheisissa sarjoissa oli ainakin minulle se, kuinka pelkän ruoskimisen ja sitomisen sijasta pääosassa oli henkilöiden välinen vahva suhde. Nitken kirja onkin nimeltään Kiss of Fire - A romantic view on sadomasochism. Aamen, sisko!

Toivon, että kirja vielä joskus päätyy meidänkin kirjahyllyymme, kerron siitä enemmän sitten. Nauttikaa sillä aikaa kauniista kuvista.

Ei kommentteja: