sunnuntai 9. elokuuta 2009

All wrapped up


Historiallista, blogin ihka ensimmäinen kasvokuva! Saivarteluun taipuvaiset saattaisivat tosin valittaa siitä, että ko. kasvojen edessä on kerroskaupalla mustaa muovia.

Polttaritouhotuksen ja muun hömppätouhun vastapainoksi pääsin tänään muovikuoreen. Korvatulpat jäivät tällä kertaa käyttämättä, mutta mielenkiintoinen kokemus tämä oli näinkin. Pojan käärimistekniikka kaipaa ehkä vielä vähän hiomista, käärittyjen olkapäiden esteettinen olemus kun ei herralle itselleen kelvannut. Itse en osaa tätä sen kummemmin kommentoida, kun en koko pakettia sattuneesta syystä missään vaiheessa nähnyt.

Taisimme molemmat yllättyä siitä, kuinka paljon tästä pidimme. Pojan tullessa vapauttamaan minut saksien kanssa ilmoitin kohteliaasti että voisin kyllä oikeastaan pysyä kotelossani vielä hetken. Tosin lähes saman tien sain myös päähäni kokeilla sormieni liikuttelemista muovin alla, ja loppujen lopuksi kuoriuduin kotelosta suurelta osin aivan itse - valitettavasti kuoriutumiseni ei tainnut viehkoudessaan aivan vastata perhosten suorituksia.

Olin etukäteen aika varma, että panikoin aivan täysin kun liikkumistani rajoitetaan noin tuntuvasti. Kieltämättä sierainten peittäminen vähän hermostutti, vaikka suun kauttakin hengittäminen ihmisiltä tunnetusti käy. Paikallaan pysyminen ei kuitenkaan tuntunut mitenkään erityisen epämiellyttävältä, kotelon sisällä oli mukavan lämpöistä ja pimeää.

Bondageteippiä tällainen viritys tietenkin syö huimasti, kuten kuvissa näkyvä rulla osoittaa. Sadan metrin teippirulla riitti aikaisemmin mainitun mekon ja muutaman pienimuotoisemman teippiviritelmän lisäksi juuri ja juuri tähän koteloon, onneksi niitä oli paketissa yhteensä kolme. Haluan nimittäin ehdottomasti kokeilla tätä vielä uudestaan, vaikka olemme loppupäivän todistelleet Pojan kanssa kilpaa toisillemme kuinka tämä ei ole "our kink".

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun huulet ovat aivan upean sensuellit...

A kirjoitti...

mitä? telmittekö te kotona vaaleanpunaisissa lakanoissa? :D

Dramaqueenitis kirjoitti...

Anonyymi, kiitoksia kohteliaisuudesta! Yleensä huuliani on kehuttu suorasanaisemmin arvelemalla niiden sopivan esimerkiksi erinäisiin intiimihetkiin oikein mukavasti. Heh-heh.

Nti A, hienosti keskityit olennaiseen tässä blogitekstissä! :D Taloutemme pyykkivastaava on viime aikoina laiskotellut lakanapyykin kanssa .. ja seliseli.

Kipukoukku kirjoitti...

Mutta tuohan on kerrassaan mahtavaa! On ihan eri asia katsella jotain pornokuvia kuin kuulla tällaisista kokemuksista ihmisiltä, jotka melkein tuntee :)
Mnäkin haluan kokea tuon! Olla täysin liikkumattomana ja näkemättä mitä kumppani tekee... Varmaan tullaan tuotakin jossain vaiheessa kokeilemaan.
R.

Poika kirjoitti...

Täytyy myöntää, että olin itse tässä siinä luulossa, ettei neiti queenitis pysty liikkumaan mihinkään. Totuus oli kuitenkin toinen, kun olin valmis lopettamaan session (jonkun mielestä liiankin varhain?) ja käskin muumiota pyrkimään itse ulos kapalostaan. Tämähän onnistui omaan makuuni vähän liiankin helposti. Ensi kerralla tuplastti teippiä?

Ottamani "kasvokuva" sen sijaan on mielestäni yksi parhaistani ja olenkin siitä jossain määrin ylpeä. Kuva ei välttämättä ole terävin mahdollinen, mutta sen muodostama viesti on mielestäni erittäin onnistunut.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Kokeilijat, hienoa että kuvat miellyttävät silmää! Onhan se aina eri asia kuulla kertomuksia "kulissien takaa", kuvatkin saavat siinä ehkä vähän enemmän syvyyttä. Suosittelen kyllä teipin kokeilemista, vaikka touhu hieman kärsivällisyyttä vaatiikin.

Pojan kommenttiin lisään sen verran, että jos en olisi saanut sormiani heiluteltua muovin alla, kuoriutuminen olisi tuskin ollut mahdollista näillä lihaksilla. Ainakaan ilman tämänkertaistakin koomisempaa venkoilua. Riittänee siis, että kädet pyörittelee tiukemmin kiinni.

(Olenko koskaan aiemmin maininnut taipumuksestani kaivaa itselleni kuoppia?)