torstai 9. heinäkuuta 2009

100 blogitekstiä! Jihuu!


Olin aikaisemmin sitä mieltä, että oman listani kaltainen Google Analyticsilla revittely on ehkä korneinta ikinä. Heti blogin "merkkipäivien" ja muiden "virstanpylväiden" jälkeen. Ne asettuivat omassa mielessäni jokseenkin samaan kategoriaan kuin "meidän Jani-Petteri kävi tänään ihan itse potalla!" -tyypiset hehkutukset. Että minä en sitten ainakaan ikinä ..

Kuinka yllättävää, että mielipiteeni tässäkin asiassa muuttuivat. Huimaa, että olen näpytellyt jo sata verbaalioksennusta! Tai siis yhdeksänkymmentäyhdeksän ennen tätä. Kuitenkin. Olen saavutuksestani ylpeä. Ja sen kunniaksi esittelen ahteriani! Seuraavan sadan blogitekstin jälkeen vuorossa joku muu ruumiinosa, kerää koko sarja!

4 kommenttia:

Miss Midnight kirjoitti...

Tokihan ihmisellä on oikeus olla ylpeä saavutuksistaan (kuten myös niistä Jani-Petterin aikaansaamista), joten syytäkin hehkutukseen on. Minä olen fiilistellyt jo etukäteen itsekseni sitä, että sadas bloggaus lähestyy hyvää vauhtia :D :D

Nyt pistit kyllä riman korkealle, että sadanteen bloggaukseen pitäisi sitten saada joku oikein nami kuva...

Kipukoukku kirjoitti...

Huh, Draamakuningattaren ja Pojan studio kehittyy hurjaa vaihtia. Jos sadas postaus on koristettu hienolla peppukuvalla, niin ihan päätä huimaa ajatella mitä saamme nähdä seuraavan satasen päätteeksi! Pakko pysyä mukana.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Hauska kuulla että kuva toimi rimanasetuksena, vaikka Miss Midnight sitten lintsasikin kuvan postaamisesta - ei nyt sentään ollut tarkoitus säikäyttää!

En vielä itsekään tiedä mikä ruumiinosa siihen seuraavaan juhlapostaukseen eksyy .. näitä kuvia ottaessa ongelmaksi osoittautui löytää sellainen asento, jossa ei tule esiteltyä kaupanpäällisiksi vähän liikaakin.

Poika kirjoitti...

Täytyy myöntää, että tämä kuva on ehkä kaikista eniten lavastetuin mitä täältä tällä hetkellä löytyy.

Usein kuvaustilanteet löytyvät luonnollisesti esim. sidontojen aikana (jos nyt unohdetaan esim. se kerta kun eräs kapusi nilkat toisiinsa sidottuna lipaston päälle optimaalisen valaistuksen ja backdropin takia ;) ). Mutta tällä kertaa koko session lähtökohtana oli nimenomaan tämän kuvan saaminen. Ja mainittakoon nyt samalla, että tällainen lähtökohta ei välttämättä ole sieltä parhaasta päästä - tai ainakin jotain meni hieman pieleen tämän valokuvaussession aikana (ehkä tästä kuullaan vielä lisää erillisessä blogipostauksessa).

Kamera on asetettu jalustalle ja ajastettu ottamaan kuvia hieman pidemmällä valotusajalla, jotta läpsyn liike on saatu näkymään. Lukuunottamatta läpsyn punaista tupsua kuva on muutettu mustavalkoiseksi.