perjantai 30. tammikuuta 2009

Napanuora

Kaikista vähänkään suuremmista elokuvista tehdään nykyään "making of" -dokumentti. Tämä postaus on vähän samantyyppinen kurkkaus korsettikuvien kulisseihin, lähinnä koska jatkosolmu osui niin hauskaan paikkaan.

Kaunis punainen hamppuköysi on nimittäin valitettavan lyhyissä pätkissä. Perinteisistä perinteisin shibari-köyden mitta taitaa olla seitsemän metriä, meidän hamppuköytemme on jaettu kolmeen kahdeksan metrin ja yhteen kymmenen metrin pätkään. Aloittelijalle toki erityisen hyvä, ettei köysi ole aivan liian pitkä, mutta. Kahdeksan metriä riittää kyllä käsivarsien sitomiseen tai muuhun pienempään paketointiin, mutta varsinkin tuohon breast harnessiin yhdistäessä korsetti nielee tällä hetkellä koko köysiarsenaalin ja voisi silti olla muutaman kierroksen pidempi.

Useamman köyden käyttäminen tarkoittaa tietenkin sitä, että ne on jotenkin liitettävä toisiinsa. Meillä köydenpäät on tällä hetkellä ihan vaan solmittu osittain juuri siitä syystä, että solmupäistä köyttä voi jatkaa helpommin. Aika suuria solmuja siitä valitettavasti tulee, kuten kuvasta näkyy. Toinen samanlainen solmu on piilossa jomman kumman kyljen köysien alla. Jos näitä korsetteja alkaa harrastaa enemmänkin, täytynee tilata seuraavaksi vähän pidempi pätkä köyttä - vaikka sitten vaatimattomasti se pisin Bind Men tarjoama, eli 25-metrinen köysi. Kas näin ostoslistan hetkellisesti lyhentyessä sinne keksii heti jotain uutta.

Nokkelimmat varmasti huomaakin, että tässä kuvassa näytteillä on (tissien lisäksi) korsetti ihan omillaan. Tämä siis on se ensimmäinen versio, joka ei tahtonut pysyä paikallaan ja joka sen vuoksi purettiin lähes samantien. Huomaa myös bondage-hetkeen urheilullista tunnelmaa tuovat himajumppahousut!


1 kommentti:

A kirjoitti...

jee, ihanaa, että oot alkanut kirjottaan blogiisi enemmän !! <3

ja heeno korsetti, se ennen kaikkea!