sunnuntai 13. joulukuuta 2009

We've hit the mother lode.

Tuskaisen krapulainen reissu joulumarkkinoille ei kuulosta edes masokistin mielestä erityisen hyvältä. Markkinoilta kuitenkin tarttui mukaan juuttiköyttä - mihin näitä naruja muut joulumessukävijät voisivat käyttää, siitä ei ole aavistustakaan.

Köysi on vähän jäykähköä ja "pörröisempää" kuin varsinaisesti bondagemielessä käsitelty hamppuköysi, mutta tuntuu ainakin näin alustavasti siltä että se saattaa silti soveltua sitomiseen ihan siltään ilman sen kummempia minkkiöljyjä. Tästä raporttia myöhemmin.

Tärkeämpää juuri tällä hetkellä lie kuitenkin se, että yrityksen nimeä googlettamalla löytyi myös ko. puljun verkkokauppa. Tästä lähtien olen kaikkien joulumessujen, -markkinoitten ja -torien ahkera kannattaja. Ainakin minkä nyt nettiostoksiltani ehdin. 25 metriä juuttiköyttä 15 eurolla? Don't mind if I do!

2 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Hieno kauppa.
Odottelemme raportin lisäksi kuvia, niitä ei olekaan tässä blogissa näkynyt pitkään aikaan ;)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Kuvien viimeaikainen vähyys on kyllä täälläkin päässä tiedostettu! Valitettavasti tuleva joululomakin on aikataulutettu kokonaisuudessaan sukulointiin, tilanne siis tuskin tämän vuoden puolella korjaantuu.

Siinäpä olisikin uudenvuodenlupaus puolitutuille kerrottavaksi. "Lupasin kekkaloida useammin kameran edessä alasti!"