torstai 10. joulukuuta 2009

Doctor Jennings, I presume?

Ei, emme ole saaneet sitä reissusta ostettua Jenningsiä vieläkään kuvattua. Kuvareportaasia siis kenties myöhemmin, en malta enää pitää suutani kiinni tästä aiheesta (pun intended)! Äkkinäinen ehkä arvaakin jo kuluneen ajan määrästä, ettemme aivan varauksetta rakastuneet ko. kapistukseen pikaisen kokeilemisen perusteella.

Mikä Jenningsissä sitten mättää, jos ei lasketa niitä ilmeisiä kauhuleffaviboja?

Järkevänä kuluttajana otin asiasta tarkemmin selvää vasta sen jälkeen, kun gag oli jo meille kotiutunut. Nyt voin siis kertoa teille, että Jenningsin toimivuus riippuu hyvin paljon kantajansa suun muodosta ja koosta, eikä kokeilematta voi kuin arvailla, kuuluuko siihen ihmisryhmään jolla gag toimii vai siihen jolla se ei toimi. Itse kuulun valitettavasti ainakin näin ensituntumalta siihen jälkimmäiseen ryhmään.

Epäilen, että ongelmia tulee enemmän suun ja hampaiden muodosta kuin niinkään kumpienkaan koosta, ehkä koska en halua myöntää olevani niin suurisuinen kuin väitetään. Ongelma omalla kohdallani ainakin (ja tutkimusteni perusteella myös monella muulla) on se, ettei gag pysy tukevasti suussa. Käytännössä Jenningsiä joutuu minun suussani tukemaan jatkuvasti kädellä, ellei sitä saa sidottua jollain ilveellä kiinni.

Ehkä juuri tästä syystä esimerkiksi lääkärileikkeihin erikoistunut MedicalToys myy jo valmiiksi hihnotettuja Jenningsejä. Siis tällaisia (kuva MedicalToys):



Hihnaversio saattaisi toimia paremmin, mutta täytyy kyllä myöntää että kylmä metalli hampaita vasten tuntuu aika pelottavalta. Vaikka siis omaan Jenningsiimme pysyvämmän kiinnitysratkaisun löytäisimmekin, siitä tuskin tulee erityisen suosittu kapistus tässä taloudessa. Puhumattakaan siitä, että luotettavan oloisesta ostopaikasta ja kohtuullisesta hintalapusta huolimatta gagin hammastus antoi periksi heti ensiyrittämällä, mikä ei sekään ole omiaan herättämään luottamusta.

Kaiken kaikkiaan siis melkoinen antikliimaksi koko herra Jennings, vaikka gaginsa kuvissa hienolta näyttääkin. Tämän olisin ehkä tiennyt, jos olisin lukenut tuolla ylempänä linkittämäni Devus.comin wiki-artikkelin aiheesta. Tehdään ne läksyt ennen shoppailua!

Ei kommentteja: