torstai 4. kesäkuuta 2009

Kureliivihaaveita

Kerroinkin jo olleeni aina viehättynyt korsettien ulkonäköön. Näin kesän alussa innostuin asiasta taas uudemman kerran, jopa niin paljon että kävin läheisestä vaatetusliikkeestä kyselemässä paljonko korsetin teettäminen maksaisi. Kummallisen sattuman kautta kesätyöpaikkakunnalla nimittäin on liike joka myy juurikin tämänhenkisiä asusteita, tosin siellä vakiovalikoimaan kuuluvat vain muoviluutetut korsetit.

Belle Modesten hintoihin minulla ei edelleenkään ole varaa, mutta elättelen toivoa että metalliluutetun koruttoman korsetin voisi saada vähän huokeampaankin hintaan. Itse kun en halua korsettiini koristeeksi mitään plansettia ihmeellisempää. Haluaisin kuitenkin teettää korsetin vaikka omat mittani eivät erityisen erikoiset olekaan, ihan jo sen takia että käyttäminen ei jäisi ainakaan siitä kiinni että korsetti on liian lyhyt/pitkä tai muuta vastaavaa.

Olen vieläkin kahden vaiheilla sen suhteen, olisiko vyötärökorsetti sittenkin parempi ratkaisu kuin "kokonainen". Yhtäältä vyötärökorsetti on siitä parempi, että sen kanssa voi yhdistellä helpommin muita vaatekappaleita eikä se leikkihetkissä käytettynä estä tiettyjen ruumiinosien käpälöintiä, mutta toisaalta rinnan yli ulottuvat korsetit ovat aina miellyttäneet omaa esteettistä silmääni huomattavasti enemmän. Varsinkin jos korsetin vielä oikeasti saisi teetettyä ja siten vältettyä ns. pannukakkutissi-efektin.

M. Magdalene ehti haaveilla korsetista jo minua aikaisemmin ja sai oikein hyödyllisiä kommentteja aiheesta. Osittain siitä kai tämä minunkin uusi innostukseni taas lähti, alunperin tavoitteena taisi olla että "sitten kun laihdun, ostan itselleni palkinnoksi korsetin", mutta olen alkanut hyväksyä ajatuksen siitä etten tästä turpeahkosta olomuodostani aivan äkkiseltään senttikaupalla kapene.

Näin ohimennen on muuten pakko sanoa että juuri tämä naisten ajattelutapa on masokismia kerrakseen, kauniita asioita voi ostaa itselleen vasta sitten kun jotain on saavutettu. Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat!

3 kommenttia:

M.Magdalene kirjoitti...

Korsetin pitäminenkin on masokismia parhaimmillaan ;D

Kipukoukku kirjoitti...

Mielestäni rehevän naisen päällä korsetti näyttää paljon houkuttelevammalta, ainakin minun miehiseen makuuni. Ja se, että tietyt paikat pysyvät peitettyinä, lisää vain subin nautintoa: Valtattaren ruumis on häneltä ikään kuin kielletty.

Dramaqueenitis kirjoitti...

M.Magdalene, itse pidän ainakin köysissä venkoilusta sen verran että valitsen sen korsetin pitämiseen liittyvän masokismin paljon mieluummin kuin ikuisen odottamisen :)

Kokeilijat, totta kyllä että korsetti voi näyttää hyvältä myös tukevamman naisihmisen ylle puettuna. Aivan yhtä kapeaa ampiaisvyötäröä sillä ei tietenkään synny, mutta yleensä rinnat pääsevät sitten siitä edestä paremmin esille.

Meillä tosin tuo paikkojen peittäminen ei aivan samassa mielessä toimi, mutta Pojankin silmää taitavat enemmän miellyttää kokokorsetit joten luultavasti hankin sellaisen. Minua se paikkojen peittoon jääminen taitaa muutenkin enemmän harmittaa ;)