sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Itepä läksin


Ei, en ole muuttunut yhdessä yössä aasialaiseksi. Kuva on ryövätty Darker Sights and Sounds -blogista, jonka pitäjä keräilee vähän Art or Pornin tapaan netistä kuvia. Samaan tapaan myös kuvien laatu heittelee, tämän nähdessäni kuitenkin itse ihastuin siinä määrin että halusin jakaa sen teidänkin kanssanne!

Esittelin kuvan tietenkin heti myös Pojalle. Sidontaideat syntyvät meillä ehkä keskimääräistä tasa-arvoisemmin, vaikka Pojalla tottakai on tässäkin asiassa viimeinen sana. Saan kuitenkin itse ehdottaa sidontoja, jotka miellyttävät silmääni. En saisi varmaan ensimmäistäkään solmua tehtyä itse, mutta koen silti osallistuvani jollain tasolla kun jokin ehdotuksistani toteutuu.

Voin siis useinkin syyttää enimmäkseen itseäni siitä, että venkoilen epämukavassa asennossa. Se tekee tilanteesta omalla tavallaan ainakin minulle vielä tavallistakin herkullisemman. Sitä saa, mitä tilaa.

PS. Turhamaisuusosastolta sen verran että toki inspiraatiokuvia kaivellessa välillä käy mielessä etten ehkä itse olisi aivan yhtä herkän ja eteerisen näköinen tuossakaan asennossa jenkkakahvoineni ...

3 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Kaunista :)
Meillä alkaa viikon päästä yhteinen loma, tarkoitus oli kokeilla myös sidontaa. Mistä kannattaisi etsiä sellaisia helppoja vinkkejä aloittelijoille?

Dramaqueenitis kirjoitti...

Meillä ahkerimmassa käytössä taisi alkuun olla Twisted Monkin video-ohjeet, ne löytyvät osoitteesta http://www.twistedmonk.com/video.htm

Videot ovat ainakin minun mielestäni erinomaisen selkeitä, varsinkin jos vielä vähän epäromanttisesti sitoo ensimmäisen yritelmän samalla videota seuraten ja tarpeen mukaan kelaillen.

Toista samalla tavalla joukosta erottuvaa sidontasivustoa ei tule näin äkkiseltään mieleen, täältä löytyy kokonainen lista sivuja joita kannattaa käydä myös kurkkimassa: http://forum.literotica.com/showpost.php?p=25362348&postcount=643

Kipukoukku kirjoitti...

Kiitos, Draamakuningatar!