keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Knotty Boys


Kuvassa jatkoa edellisessä postauksessa esitetyille nilkkaimille. Kuten sanoin, kumpikaan meistä ei halunnut luopua köysistä edes hektisen kuvaussession jälkeen (unohdin kehua, että jouduin omin pikku kätösin pitelemään yhtä lamppua jotta valo osuisi koipiini juuri oikein), joten Poika pyöräytti vielä kätenikin nippuun. Oloni oli vähintäänkin avuton, kun kökötin sängynlaidalla nilkat sidottuina yhteen ja kädet sidottuina selän taakse. Ne pikkuhousut sentään sain uhkailuista huolimatta pitää!

Ohjeet kuvassa näkyvään dragonfly sleeve -sidontaan löytyivät samasta paikasta kuin nilkkaimien inspiraationa toiminut kuvakin eli Two Knotty Boysin nettisivuilta. Törmäsin heti etusivulla olevaan kuvaan sidotuista nilkoista puolivahingossa etsiskellessäni tietoa bondagesta jotain aikaisempaa postausta varten. Jälkikäteen sivuilta löytyi ko. sidontaan itse asiassa ohjeetkin, mutta itse olen sitä mieltä että Pojan viritys on vähintään yhtä toimiva.

Esittelin löytöni Pojalle, joka Knotty Boysien videoista innostuneena tilasi molemmat herrojen laatimat kirjat. Kerron kirjoista sitten kun ne saapuvat meille asti, toivottavasti niitä on hieman helpompi seurata kuin sivuilta löytyviä videoita. Ilman spiikkausta esitellyt solmut nimittäin ovat paitsi kauniita myös harvinaisen hankalia opetella!

Knotty Boyseja kritisoidaan toisinaan siitä, että heidän sidontansa ovat pääosin koristeellisia eivätkä niinkään "oikeaa" bondagea. Itse ihastuin juuri solmujen koristeellisuuteen, vaikken oikein ymmärräkään valkoisen keinokuituköyden viehätystä. Ainakin dragonfly sleeve toimi myös liikkeenrajoittamisen osalta varsin mallikkaasti, vaikka vaikuttaa kuvissa todella kevyeltä.

Nyt kun vielä kielipoliisina osaisin päättää onko "Two Knotty Boys" karmivan huono sanaleikki vai niin huono sanaleikki, että se on oikeastaan jo hyvä.

Ei kommentteja: