maanantai 8. joulukuuta 2008

... and now for something completely different.

Sitä saa mitä tilaa, nti A! Siinä samalla seuraamieni blogien listan ehdoton ykkönen, jota pitää lasinpuhallusidolini. Kiitoksia tilauksesta, jospa tämä vähän availisi kirjoitushanoja kun saa välillä puhua jostain ihan muusta kuin pervoilusta.

Neiti A:n lisäksi seuraamani blogit ovat aika sekalaista seurakuntaa. Näin anonyymina voi kai paljastaa kaikki pimeimmätkin blogisalaisuutensa, eiköhän ajoittainen jakomielitautisuuteni ole muutenkin jo aika ilmeistä.

Katu-uskottavimpiin blogivalintoihini kuuluu Feministing, nimensä mukaisesti feministiblogi. Joinakin päivinä blogin lukeminen naurattaa, toisina itkettää ja aika usein turhauttaa. Kirjoitin jo aikaisemmin rintsikanpolttotouhujen ja alistumisen yhdistämisen vaikeudesta, Feministingin äärellä ongelma tulee mieleen aika usein. Toisinaan en ymmärrä ollenkaan kuinka joku jaksaa hermostua niin pienistä asioista, toisinaan taas vaahtoan Pojallekin kuinka Maailmassa On Virheitä.

Paljastetaan seuraavaksi vastapainona edelliselle yksi synkimmistä ja noloimmista: GoFugYourself. Blogi on omistettu vain ja ainoastaan julkkisten - yleensä naisten - vaatevalintojen ja yleisen ulkonäön haukkumiselle. Puolustuksekseni sanottakoon, että tekstit kirjoitetaan vahvasti kieli poskessa eikä blogissa kertaakaan oman muistini mukaan ole morkattu julkimoita esimerkiksi painonnousun takia. Blogia lukiessa tuntee olonsa hieman likaiseksi, mutta voi pojat että se on hauska!

Aloitin oman blogini suomeksi osittain sen takia, ettei suomalaisia blogeja aiheesta juurikaan löytynyt. Tai ainakaan sellaisia, joita päivitettäisiin (tämä on erityisen hyvä muistutus näin laiskistelun keskellä). Aikaisemmin en löytänyt ensimmäistäkään kiinnostavaa suomalaisblogia, nykyään seuraan kahlittua. Blogia pitää D/s-suhteessa elävä heteromies, sinänsä siis blogi on omasta kokemusmaailmastani aika kaukana ja ehkä juuri siksi niin mielenkiintoinen. Kahlitusta puuttuu se muodollisuus jota itse monessa lontoonkielisessä blogissa vierastan, kielipoliisi ei pysty lukemaan blogia joka kirjoitetaan Gor-sääntöjen mukaisesti kolmannessa persoonassa. Virkistävän tervehenkinen ja mutkaton suhtautuminen pervoiluun on mukavaa luettavaa.

Myös suomalaisesta blogimaailmasta löytyy yksi muotipahe: Paras aika vuodesta. Itse en koskaan voisi kuvitella eläväni lähinnä minihameissa ja tunikoissa, mutta blogin kirjoittajan tyyliä on silti mukava seurata. Myös kirjoittajan mäyräkoiralla on oma bloginsa, jota luojan kiitos ei ole kirjoitettu muodossa "tänään käytiin emännän kanssa metsässä, minä nuuskin ahkerasti". Jos eivät orjat saa kirjoittaa itsestään kolmannessa persoonassa niin koirien omistajat eivät myöskään saa alkaa koiriensa haamukirjoittajiksi.

Näiden lisäksi kahlailen läpi lontoonkielisiä BDSM-blogeja silloin kun sille päälle satun, mutta harvoin palaan lukemaan samaa blogia enää toista kertaa. Jotenkin suurin osa niistä tuntuu liian kaukaisilta ollakseen aiheensa puolesta kiinnostavia, eikä kirjoitustyyli useinkaan iske. Vielä en ole löytänyt rapakontakaista sielunveljeä tai -siskoa, jonka tekstit oikeasti kolahtaisivat vaikka toisinaan blogeista löytyykin ajatuksenaihetta.

1 kommentti:

A kirjoitti...

Neiti kiittää ja kumartaa :)