perjantai 23. tammikuuta 2015

Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää, muttet uskalla kysyä.

On ehkä hieman leuhkaa antaa kirjalleen nimeksi The Ultimate Guide to Kink. Kirja on kuitenkin kaikista lukemistani BDSM-opuksista ehkä se ensimmäinen, jota suosittelisin lukemiseksi melkein kenelle vaan asiasta vähänkään kiinnostuneelle jos englanti kielenä suinkin taipuu.

Itse en ole Tristan Taorminoon juurikaan tutustunut, vaikka ilmeisesti kannattaisi. Kotiläksyt kirjan kokoamisen suhteen ainakin on tehty, jos bondage-osuuden kirjoittaa Midori. Muidenkin kirjoittajien nimet ovat varmasti tuttuja, jos yhtään on seurannut peliä.

Kirja on jaettu kahteen osaan. Ensin käydään läpi taitoja ja tekniikoita piiskauksesta fistaukseen ja CBT:hen, ja sitten puhutaan vähän enemmän henkisen puolen jutuista. Muutaman kymmenen sivun mittaiset kappaleet käyvät aika kattavasti läpi kaikenlaista BDSM:ään liittyvää, ja sen verran jaksaa keskittyä niihinkin osuuksiin jotka ovat vahvasti not my kink -osastoa. Tantraseksi, I'm looking at you.

Pidempään asiaa harrastaneille kirjan anti onkin ehkä enemmän niissä osioissa, joissa kuvataan niitä muita pervoja. Ne omat tutut jutut tuskin tämän opuksen lukemisen jälkeen mullistuvat, mutta on ihan yleissivistävää yrittää ymmärtää että mikä juttu tää anaalifistaus nyt oikeesti on.

Itselläni kirjan lukemisesta on hetki aikaa (vähän niin kuin blogikin on ollut hetken tauolla), mutta oikeastaan nyt kun kaivoin sen kirjahyllystä taidan ottaa uusintakierroksen. Nähtäväksi jää, aiheuttaako iltalukemisen vaihtaminen Text from Dogista tähän mielenkiintoisempia unia.

Ei kommentteja: