keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Easy, breezy, beautiful - CoverGirl!

Poika tutustui jo jokin aika sitten sivustoon nimeltä FetishCreatives, jonne eri tekniikoilla fetish-taidetta luovat ammattilaiset ja amatöörit voivat ladata kuviaan portfolioon muiden ihasteltaviksi. Itse en ole sivustoa juurikaan selaillut, koska oma visuaalinen innostukseni kulkee ennustamattomissa aalloissa enkä ole viime aikoina syystä tai toisesta silmäkarkkia itselleni kaivannut, mutta Poika on kyllä klikkaillut pitkin portfolioita minunkin puolestani.

Alkumetreillä oleva sivusto tarvitsee luonnollisesti rahaa pyöriäkseen, joten FetishCreatives päätti julkaista kirjan. Nokkelina bisneshenkilöinä olivat keksineet myös kirjansa kanteen parhaan mahdollisen myyntivaltin, nimittäin meikäläisen pään! Olen siis nyt kansikuvatyttö.

Oma kappale kirjaa oli totta kai saatava ja muutaman selauskerran perusteella voin sanoa että olemme Pojan kanssa aika hyvässä seurassa. Luonnollisesti olemme ryhtyneet saman tien suunnittelemaan uraa ammattimaisena fetissikuvaajana ja -mallina. Ehkä ensimmäinen askel olisi pyytää provikkaa, tai ainakin pientä korvausta tällaisesta mainoshehkutuksesta.

5 kommenttia:

A kirjoitti...

lisään myös tämän kirjan omaan listaani niistä kirjoista, joita pitää sun kirjahyllystä tutkia!

Sneakers kirjoitti...

Uskolliselta, kaiketi ekaa kertaa kommentoivalta lukijalta onnittelut kirjan kanteen pääsystä!

Mutta sikäli masentavaa, että tuttuun tapaan kuva-aiheina näkyy preview'n, ja myös FC:n etusivun, mukaan ainoastaan naisia. Eikö fetissikuvauksen kohteena voi vuonna 2011 olla ollenkaan mies? En syytä tästä ketään tiettyä koska en tiedä kirjan mallien valikoinnin/valikoitumisen taustoja, mutta kertoo ikäviä asioita meidän kulttuurista, jopa tästä jokseenkin undergroundista alakulttuurista.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Kiitokset uskollisuudesta ja onnitteluista, Sneakers!

Täytyi oikein erikseen laskea, monessako kirjan kuvista esiintyy mies. 60 kuvasta viidessä oli mies joko yksin tai naisen seurassa, ja yhden piirroskuvan kohde oli ainakin kovin androgyyni jos nyt ei ilmiselvästi maskuliininen.

Hassua muuten, etten itse telaketjufeministinä huomannut millään tavalla kyseenalaistaa tätä naisia katsotaan ja miehet katsoo -asetelmaa. Kiitokset siis vielä myös silmiä avaavasta kommentista! :)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Piti tulla vielä lisäämään sen verran, että totta kai yhtä ongelmallista tuossa asetelmassa on se, ettei miesvartalo muka kelpaisi katsottavaksi.

Poika kirjoitti...

Valitettavasti FetishCreatives hävisi interverkon ihmeellisestä maailmasta lähes yhtä äänettömästi ja nopeasti kuin se sinne ilmestyikin. Nähtävästi myös kirja on vedetty pois myynnistä.
Harmillista, tuo vaikutti oikein toimivalta yhteisöltä ja mahdolliselta kauppapaikalta amatöörikuvaajalle.