torstai 29. heinäkuuta 2010

Hätäpissa!

Jokaisen äidin perusluonteeseen kuulunee jälkikasvun suostuttelu vessassa käymiseen ennen automatkan alkua, usein jollain variaatiolla uhkauksesta "ei koskaan tiedä milloin seuraavan kerran pääsee". Täältä löytyy ainakin yksi lapsi, joka on sisäistänyt tämän ohjeen erittäin lahjakkaasti.

Osaan yleensä aavistella jotain jo siinä vaiheessa, kun Poika poistuu makuuhuoneeseen tai nousee sängystä avatakseen kinkylaatikon. Silti odotan, kunnes Poika palaa sillä kertaa valittujen välineiden kanssa. Pojan palattua ja suunnitelmien jossain määrin selvittyä ensimmäinen kommenttini on romanttisesti "hätäpissa!"

Kysyttäessä Poika myönsi että hurmaava tapani rynnätä vessaan hieman heikentää auktoriteettikiksejä, Poika kun yleensä jää seisomaan köydet kourassaan minun kirmatessani karkuun. Asian voi luonnollisesti ratkaista niin, että hoitaa hätäpissan jälkeen vain alkuvalmistelut, kuten seuraavassa kuvassa:Tämän jälkeen pahaa-aavistavan subinsa voi antaa katsella valitsemaansa hömppää (olen aivan totaalisessa chick flick -koukussa, se alkaa olla huolestuttavaa). Aluksi sub luultavasti jaksaa skarpata, mutta tämän rentoutuessa on hyökkäyksen toisen aallon aika!Clover-tyyppiset nipistimet näyttävät kuvissa hyviltä ja teoriassa ovat toiminta-ajatukseltaan loistavat. Meille kuitenkin valitettavasti osui maanantaipari, joista toinen on suljettava käytännössä itse puristamalla. Se sopii hyvin entisen lävistysuhrin Houdinin nipistelyyn, mutta toivoisin silti että nipistimet toimisivat paremmin. Seuraavaksi pitänee hankkia ruuvattavat, jotta niitä ihan oikeasti pääsee itse säätämään eikä toimintahäiriön riskiä juuri ole.

Kuvissa vilahtava leikkipanta pääsee toivottavasti kuvattavaksi myöhemminkin, nyt kun itse askarreltuihin spreader bareihin viimein saatiin hankittua muutama tuplahaka kiinnityksen helpottamiseksi.

4 kommenttia:

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Piristävää " TM-testaa"- matskua - ja ihan kuvien kanssa.Lisää tätä,kuva kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa;-)

PS.Aistikkaat huulet!

Kipukoukku kirjoitti...

Hienoja kuvia teillä, kateeksi käy! Lisää!

Dramaqueenitis kirjoitti...

Tekniikan Maailma onkin aina ollut itseoikeutetusti insinöörin tyttären sydäntä lähellä ;)

Välitän vaatimukset kuvamateriaalista eteenpäin, kuvaajan orastava perfektionismi valitettavasti vähän verottaa julkaisukelpoisen materiaalin määrää.

sonja kirjoitti...

Hei! Olen samaa mieltä kipukoukun kanssa!
Ja blogi on tosi hieno!