tiistai 19. tammikuuta 2010

Vätystelyä ja kyllästymisiä

Kun pakkanen kiristyy, ihmiset jäykistyvät pakkasasentoon. Hartiat nousevat huomaamatta hieman tavallista korkeammalle ja tiukempaan kääritty kaulaliina viimeistelee ylävartalojäykkyyden, jonka ansiosta pakkasella ei tietä ylittäessään voi kääntää päätään vaan on käännettävä koko ylävartaloa jos haluaa nähdä sivuilleen. Oikein kovilla pakkasilla kaulaliinoista ja pipoista askarrellaan aikuisten kypärälakki ja polvien taivuttaminenkin käy vaativaksi vaatekerrosten lisääntyessä.

Minusta tuntuu, että olen kinkyilyn suhteen luutumassa jokseenkin samanlaiseen asentoon. Asiat alkavat tuntua aika tutuilta ja uusia ideoita tai oivalluksia tulee vastaan enää harvakseltaan. Ja niin turhauttavalta kuin tiedon määrä tuntuikin ensin, tämä on puolestaan vähän tylsää. Ottanee aikansa, ennen kuin jo unohtuneita asioita pääsee keksimään uudestaan, ja ennen kuin horisontti taas vähän levenee niin että uusille asioille oikeasti on tilaa.

Ehkä siksi viime aikoina blogiinkin on tehnyt mieli kirjoittaa kaikenlaista asiaan mitenkään liittymätöntä kehonkuvasta ja muista feministihömpötyksistä, jotka puolestaan ovat kiinnostaneet enemmän kuin aikoihin. Muutama feminismiin ja BDSM:ään liittyvä teksti on muhimassa, niitä joutuu kypsyttelemään "kevyempiä" aiheita enemmän.

Tavallisesti etsin kadonnutta kirjoitusinspiraatiota muita blogeja tai keskustelufoorumeita lukemalla, mutta viime aikoina Blogilista on herennyt tavallistakin kenkummaksi, joten sekin on jäänyt vähemmälle. Lopulta tein uuden aluevaltauksen siinä toivossa, että länsinaapurit osaisivat tämänkin paremmin. Jos haluat ottaa mallia, seuraa blogiani Bloglovinin avulla. Näin äkkiseltään vaikuttaa siltä että Bloglovin toimii jokseenkin samalla tavalla kuin Blogilista - paitsi että se oikeasti toimii, ja lukemansa blogit voi lisätä ilman että blogin omistaja on niitä erikseen palveluun listannut. Tagit tosin näyttävät kovin rajoitetuilta verrattuna Blogilistaan, vaan josko tähänkin tottuisi. Tuttua ja turvallista on ainakin se, että palvelu on muotiblogeja väärällään - heh heh.

4 kommenttia:

A kirjoitti...

ehkä jotain kummallista on tekeillä blogirintamalla, kun kaikki omassakin seuranassa olevat blogit on olleet vähän blääh. eipä sillä, uusi vuosi on itsellänikin alkanut vain vanhoja muistellessa ja omiakin tekstejä lukiessa on tehnyt mieli haukotella pariin otteeseen ..

eli jospa se tästä .. uusi neule on ainakin puikoilla, että ehkä luvassa on vielä joskus jotain uutta, minultakin :)

ja juu, odottelen uusia tekstejä innolla!

Dramaqueenitis kirjoitti...

Vähän aaltoillenhan blogimaailma tuntuu toimivan, aina kun syntyy paljon uusia blogeja tai muuten on säpinää innostuu itsekin enemmän kirjoittamaan ja sitten kun tekstejä on vähemmän luettavaksi, tuntuu olevan vähemmän sanottavaa itselläkin.

PS. Mun turkooseissa tossuissa on nyt ainakin viisi reikää! Pitänee vihdoin myöntää että ne on käytetty puhki.

A kirjoitti...

voi sun turkooseja tossuja! <3 ilmoittele vaan jos tarvit uudet .. :)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Rakkaudella niillä on hissuteltu, mut nyt tosiaan tulee neuloksen läpi sekä isovarpaat että kantapäät niin pitänee päästää ne eläkkeelle :D

Ei hätää, vielähän mulla on ne vihreät! Ja suunnittelen edelleen oman tossutehtaan perustamista, ehkä tämä muuttuu vielä neuleblogiksi ..