maanantai 11. tammikuuta 2010

See evil, hear evil, speak evil.


Apinat ovat ehkä viisaita, mutta alistujat eivät aina. Ohimennen mainitsemani kuvaidea miellytti Poikaakin siinä määrin, että bondageteipillä oli taas töitä. Kaikki kolme kuvaa onnistuttiin ottamaan jokseenkin yhdellä käärintäkerralla, Poika teki tarvittavia muutoksia sitä mukaa kun kuvauskohde vaihtui. Valitettavasti kuvaformaatiltaan tavanomaista leveämpi otos ei oikein pääse Bloggerin postauksen raameissa oikeuksiinsa, suurempaa kuvaa voi ihailla kuvaa klikkaamalla.

Kuvassa on muuten vinha perä: kun jostain syystä alkaa kiukuttaa, asiat näyttävät paljon synkemmiltä ja viattomimmatkin kommentit kuulostavat ärsyttäviltä. Omalla kohdallani kiukunpuuska yleensä laantuu vasta siinä vaiheessa, kun suusta on jo ehtinyt päästä jotain todella myrkyllistä. Kummasti kuitenkin auttaa, jos saa sanottua ääneen että "nyt kiukuttaa" - tai kuten teemme usein Pojan kanssa kaupungilla luuhatessamme, varoitettua että "nyt tuntuu siltä että kohta on kiukkunälkä". Se niskassa kiristyvä jousi ja alkava päänsärky laantuvat saman tien, kun osaa käyttäytyä hetken kuin aikuinen. Kauhean ikävää ja vastuullista.

4 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Hienolta näyttää! Pitäisiköhän kokeilla. Mistä tuota teippiö saa?

Dramaqueenitis kirjoitti...

Bondageteippi on kyllä ihan vänkää tavaraa, sitä saa esimerkiksi Anti-Shopista (ja varmaan muistakin alan liikkeistä).

Oma teippimme (3*100m) on ostettu kesällä Anti-Shopista parilla kympillä, verkkokaupassa hinnat tuntuvat olevan paljon korkeammat ja teipin pituus lyhyempi. Liekö tuo verkkokaupan teippi uudelleen käytettävissä tai jotain. Teippiä kyllä kuluu yllättävää vauhtia, jo muutaman kokeilun jälkeen puolitoista rullaa on kadonnut.

Teipillä leikkiessä kannattaa huolehtia siitä, että esimerkiksi kuvassa nähtävän kikkailun aikana käärittävä saa vielä hengitettyä. Se on yllättävän vaikeaa, vaikka sopiva rako teipistä löytyisikin (ja tunnustettakoon, että silmäkuvasta on jälkikäteen muokkailtu pois viipale pilkistävää nenää).

Poika kirjoitti...

Hyvä apuväline olemassaolevan paketin muokkaukseen ovat vaatesakset (emt shears). Tämmöisen kapistuksen löytäminen paikallisesta kivijalkapornokaupasta voi olla hankalaa, mutta ensiapulaukku saatta tarjota helpotusta akuuttiin tarpeeseen. Kuten http://www.turvakauppa.com/epages/SSP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/07092007-13213/Products/2009

Tuollaiset on ihan hyvä olla olemassa jo siltäkin varalta, että useamman muovikerroksen saanut pää ja sen omistaja alkavat panikoimaan. Teippiä ei kovin nopeasti saa purkamalla pois ja sitä väkisin repimällä teippi vain venyy ja kiristyy ja näin ollen pahentaa asiaa.

Remember. Always practice safe, sane & consensual bondage.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Hyvin sanottu siellä takarivissä!

Esimerkiksi keittiösaksilla tuollaista vähän paksumpaa ja purkkavenyvää muovikerrosta on yllättävän vaikeaa saada poikki, ja "tavallisilla" terävillä saksilla (jos harrastaa vaikka kotiparturointia ja omistaa hiussakset) saanee äkkiä tökättyä reikiä muovin lisäksi myös käärittävään.

Itse pelkäsin jo noita turvasaksiakin Pojan leikellessä nenän seutua vapaaksi. Jokainen vaisto kun sanoo että terävästä, kylmästä metallista pitäisi pyrkiä poispäin, mutta samalla tajuaa että äkkiliikkeistä sitä vasta pahaa jälkeä tulisikin.

Turvallisuusjutuista vaahtoaminen tuntuu aina jotenkin vähän tylsältä nutturapäätouhulta, mutta kukaan tuskin haluaa siksi Iltalehden lööppivainajaksi joka löydettiin tukehtuneena PERVOLEIKKIEN SEURAUKSENA.