torstai 26. toukokuuta 2016

Stop harshing my buzz, man!

Rakas maailma, voisitko muuttua vähän paremmaksi niin etteivät kaikki perversioni alkaisi vaikuttaa Tukholma-syndrooman oireilta?

On kovin vaikeaa nauttia esineellistämisestä, kun valtakunnan suurimmassa lehdessä puhutaan siitä, ettei naisia riitä kaikille. Naispula, vähän kuin kaupan hyllylle ei riittäisikään voipaketteja kaikille halukkaille. Naisten pakkosiirtoa bussilasti kerrallaan ei sentään ehdotettu, mikä onkin sinänsä oikein hyvä koska bussimatkalla heidän tisujaan luultavasti kommentoitaisiin ja mahdollisesti sivumennen ehdoteltaisiin seksiä.

On hirmuisen hankalaa nauttia edes osa-aikaisesta kodinhengettäryydestä ja palveluhenkisyydestä, kun samalla hallitus pyrkii kaikin keinoin palauttamaan (ainakin lapsia saaneet) naiset takaisin kotiin.

On älyttömän mutkikasta nauttia stereotyyppisistä sukupuolensa ulkoisista tunnusmerkeistä, kun naisten ulkonäkö ja sen soveliaisuuden ruotiminen on kaikkien yhteistä kansanhuvia ja teini-ikäisestä lähtien pitäisi ymmärtää, että tuntemattoman ohikulkijan vartalon kommentointi ääneen on normaalia toimintaa. Pojat on poikia, myös keski-ikäisinä. Kovaan ääneen.

On raivostuttavan kinkkistä nauttia alistumisesta, kun sitä käsitellään telkkarissa Jumalan lahjana. Tai puhutaan ihan tosissaan siitä, saako pitkässä parisuhteessa kieltäytyä seksistä. Eikä helpota, jos seksin ajattelukertojen ja sen harrastamiskertojen välinen epäsuhta on välittömästi puutteessa elämistä.

Niin että olisiko mitenkään mahdollista, että lakkaisitte pilaamasta minun fantasioitani tällä pöljäilyllä ja tekisitte tosimaailmasta vähän mukavamman paikan? Kesän kunniaksi?

Eipä tullut sitten hankittua sitä vippamukia, jonka ostamista suunnittelin kupin nurin kippaamisen estämiseksi.

Ei kommentteja: