perjantai 4. marraskuuta 2011

Kuinka tyypillistä, ihastuin taas heikkouteen.

En kykene tällä hetkellä kovinkaan koherenttiin viestintään. Olen aina ollut ylpeä stressinsietokyvystäni, mutta nyt alan olla siinä pisteessä etteivät tavarat pysy käsissä eivätkä ajatukset päässä. Stressin syyt ovat hienoja ja kauniita, mutta lopputulos on mitä on. Syö naista!

Tämän halusin kuitenkin jakaa, joten pidemmittä puheitta: The Scar Project. Parasta mitä tisseille on tapahtunut, heti Normal Breast Galleryn jälkeen. Rintasyöpä on oikeasti jotain vähän muuta kuin vaaleanpunaista satiininauhaa.

(Olisi ollut vielä parempi juttu jos olisin jakanut tämänkin lokakuussa. Mihin lokakuu muuten meni? Muistaako joku muu siitä jotain?)

3 kommenttia:

Kipukoukku kirjoitti...

Siis mitä, et kai tarkoita, että sinulla...?

Dramaqueenitis kirjoitti...

Omakohtaista kokemusta rintasyövästä ei onneksi ole, eikä lähipiirissäkään ole sitä sairastettu. Tämän syksyn kiireetkin ja niiden tuoma stressi ovat olleet iloisten perhetapahtumien mukanaan tuomia.

Silti, kuvia katsoessa vetää aika hiljaiseksi ajatus että Bellasta, Houdinista tai molemmista pitäisi joskus luopua kokonaan. En usko että siinä kauheasti vaaleanpunaiset kampanjat auttaisivat.

mimoosa kirjoitti...

Joo, tää projekti on ihan omaa luokkaansa. Niin kauniita ja liikuttavia kuvia. Ja jos roosat nauhat ei lisää tietoisuutta, niin tämän pitäis pysäyttää, jos jonkun.