keskiviikko 24. elokuuta 2011

Attack of the 50ft Woman

Mökiltä löytyi keppihevosen lisäksi myös pienen pieni pyykkipoika. Edellisistä kuvista kävi jo epäilemättä ilmi minkälaisissa tunnelmissa mökkeily sujui, ei siis mikään ihme että koin pakottavaa tarvetta nipistää pyykkipojan kiinni nänniini ja ilmoittaa "check me out, I'm a giant!"

Jättiläisistä päästiin sujuvasti Gulliverin retkiin, ja kun laatikosta löytyi vielä pyykkinaruksi ostettua Kotinarua ja hyllyn päältä pieni majakka, olivat varusteet jälleen yhteen kuolemattomaan taideteokseen valmiina.

Tältä siis näyttäisi jos Gulliver olisikin sedän sijasta täti ja olisi jostain syystä menettänyt haaksirikossa kaikki vaatteensa.Kuvien ottaminen oli pilvisellä säällä valitettavasti melkoinen nähtävyys myös paikalliselle hyttyspopulaatiolle. Seuraavana aamuna Poika laski nahkastani 42 hyttysenpuremaa. Kovasti pelkäämiäni intiimialuepuremia ei sentään onneksi löytynyt yhtään.

Ja kaikki tämä vain pienen, oranssin pyykkipojan tähden!


2 kommenttia:

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Ai se oli majakka..Mä jo ihmettelin että mikä piru siellä taustalla jököttää...

Hauska idea tuo Gulliver.Seuraavaksi toivomme näkevämme kuvakavalkaadin Punahilkasta tai Hannusta ja Kertusta;-)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Ehdin jo huolestua, että pitäisikö Hannu ja Kerttu -kuvaa varten ahtautua uuniin, mutta sitten muistin että Kerttuhan joutui noidan palvelustytöksi eikä syötäväksi!