lauantai 11. heinäkuuta 2009

Guest starring ...


Nyt kun Dramakuningatar on jo useaan otteeseen muistuttanut, että lupauduin tosiaan kirjoittamaan vierailevan blogitekstin, oli viimeinkin aika ottaa kynä kauniiseen käteen. Onneksi puhuimme sidonnoista jo juhannuksena, niin en aivan tyhjän päälle joutunut, kun nyt tässä kahden viikon viiveellä aloin miettimään, että millaiset fiilikset sidonnoista nyt loppujen lopuksi jäi.

Päällimmäisenä mieleeni jäi, että kaikkea on hyvä kokeilla vähintään kerran. Kuitenkin nykyisessä parisuhteessani Göranin kanssa köysileikit eivät ole oikein ajankohtaiset, sillä itse tahtoisin mieluummin olla siellä köyden toisessa päässä, kun taas Göran saisi luultavasti paniikkikohtauksen sänkyyn sidottuna. Juhannuksenakin venkoilin vähän väliä, kun yritin kurottaa katsomaan millaisilla solmuilla meidät oikein sidotaan.

Ihmettelen kuitenkin, ettei tilanteesta tullut sen kummallisempaa. Ehkä ainoa tilanne oli silloin, kun Draamakuningattaren kanssa olimme lattialla kontillaan pyllyt pystyssä Poikaan päin. Tuolloin mielessä kieltämättä kävi, etteivät ehkä ihan kaikki kaverukset moista harrasta. Tilanne kuitenkin meni melko nopeasti ohi, enkä miettinyt tilanteen kummallisuutta sen kauempaa.

Ehkä olen vain vanilja ja hetero, vaikka toisaalta olen Draamakuningattaren kanssa samaa mieltä siitä, että kaikkea pitäisi kokeilla vähintään kahdesti.

- A

3 kommenttia:

Dramaqueenitis kirjoitti...

Tuitui, oot söpöin vaniljahetero ikinä!

Mielestäni osoittaa kuitenkin melkoista avomielisyyttä että ylipäänsä kykenee tällaisiin kokeiluihin. Ei kai siitä tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa, ettei meidän kink ole välttämättä sun kink.

Poika kirjoitti...

Mainittakoon että myös kuvat ovat vierailevan tähtemme ottamia. Ja hyviä ovatkin :)

A kirjoitti...

jee! :)