torstai 27. elokuuta 2009

Raastaa, repii.

Yksi sinkkukauteni oudoimmista seksikokemuksista oli yhdessä vietetty aamuyö jonka aikana kavaljeerini raapi minua. Aluksi ajattelin että raapaisu oli pelkkä vahinko, mutta mitä ilmeisimmin kalmankalpean nahkani kynsiminen oli kovasti herran mieleen. Kokemus jäi mieleeni lähinnä hämmentävänä, en osannut suhtautua siihen oikein miellyttävänä tai epämiellyttävänä.

Yksi harvoja ulkonäköäni koskevia määräyksiä on, että minun täytyy parhaani mukaan pitää sormenkynteni pitkinä (yhtä taktisesti lyhyeksi jätettyä lukuunottamatta, mutta ei siitä sen enempää). Tästä on varmaan aika helppo päätellä, mitä mieltä Poika kynsimisestä on. Varsinkin alkuvaiheessa yhteissuihkumme olivatkin melkoisia taisteluhaavojen tutkiskelusessioita, sittemmin olen sentään vähän rauhoittunut.

Oudohkosta ensikokemuksestani huolimatta olen varovaisen kiinnostunut myös kynsien uhriksi joutumisesta. Koska Poika tuskin alkaa tätä varten kynsiään epämiehekkään pitkiksi kasvattamaan, täytynee ostoslistalle ehdottaa esimerkiksi vampyyrihanskoja, vaikka niiden nimi onkin vähän koominen. Toinen vaihtoehto olisi pitkään jo kaipailtukin Wartenbergin pyörä, jospa näistä edes toinen joskus löytäisi kotiin pervolaatikkoomme.

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että rajani kulkee ihon pinnan oikeassa rikkomisessa. Muutaman lävistyksen hankkiminen oli minulle ihan tarpeeksi neulaleikkejä, eikä needle play siis ainakaan toistaiseksi erityisemmin kiinnosta. Menneestä viisastuneena en kuitenkaan mene tässä vannomaan, etten koskaan halua viedä raapimisjuttuja pidemmälle veitsi- tai neulaleikkien puolelle.

Muumioleikkien kautta vähän tutummaksi tullut silmien ja korvien sulkeminen yhdistettynä johonkin terävään sen sijaan ... huhhuh. Kohtaonperjantaikohtaonperjantaikohtaonperjantai.

4 kommenttia:

Poika kirjoitti...

Noniin, pysyhän pöksyissäsi :)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Mistä sait päähäsi että olin housut jalassa tätä kirjoittaessani? ;)

Kipukoukku kirjoitti...

Hienoa, kun ihmisiltä voi oppia kaikkia uusia juttuja. Tässä muuttorumbankin keskellä Kreivittäreni ehti vilkaista viimeistä postaustasi, kurrkasi tuota W-pyörää ja sanoi että "yhy". Ymmärsin sen niin, että jossain vaiheessa saan kokeilla tuota laitetta ihollani ;)

Dramaqueenitis kirjoitti...

Mukavaa jos näistä horinoista jää toisinaan jotain hyödyllistä korvan taakse :)

En tosin koskaan toivu kateudestani jos ehditte kokeilemaan pyörää ennen meitä .. ikävää, että Wartenbergin pyörät kuuluvat tähän kuuluisaan pornolisä-kategoriaan - eBaysta saisi muutamalla dollarilla, Suomessa maksavat ns. alan liikkeissä vähintään kolmekymmentä euroa.