keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Aikuiset, aikuiset, miehet ja naiset!

Internetissä ollaan taas väärässä. Oman kokemukseni perusteella tämä väärässä oleminen esiintyy vahvasti sukupuolittuneena, joten nillitän nyt jäykästi ja binääristä sukupuolikäsitystä mukaillen jatkumon kummallekin päälle erikseen. Käytännön vinkkinä ehdotan täten, että lukija keskittyy ensin omaa sukupuoli-identiteettiään vastaavaan nillitykseen ja siirtyy vasta sen jälkeen siihen toiseen, että voi ensin vähän närkästyä ja sitten hekotella että "noinhan se menee, kyllä ne on vekkuleita".

Naiset, teissä on vikana tällä kertaa tämä:
Eikös tästä jo puhuttu, että omia kehotraumojaan ei ole rakentavaa käsitellä mollaamalla muita? Voitaisiinko siis sopia, että
a) "persoonallista" voi olla myös kauneuskäsityksen raameihin sopiva ja pornossa esiintyvä kehotyyppi tahi ruumiinosa
b) "oikeita naisia" ovat myös laihat naiset
c) "aikuisia naisia" ovat myös ne naiset, jotka ovat päättäneet poistaa jollain tietyllä kehon alueella kasvavat karvat
d) "aitoja naisia" ovat myös ne naiset, joilla on tekokynnet, tekoripset, tekotukkaa, tekorusketus tai tekohampaat
d) on ihan OK uskaltaa laittaa minihame päälle, vaikkei ole Kate Moss (paitsi että itse asiassa Kate Mosskaan ei enää kelpaa)

Henkilökohtaisena tunnustuksena voin kertoa ettei minusta oikeasti olisi ensimmäistä kiveä heittämään, koen toisinaan salaa oikein viimeisen päälle ilkeämielistä tyydytystä jos joku näyttää vähemmän kuin täydelliseltä. Sitä paitsi heitän kuin tyttö enkä siis osuisi kuitenkaan.

Miehet, teissä on vikana tällä kertaa tämä:
Se, että sinun henkilökohtainen visuaalinen mieltymyksesi sattuu olemaan erilainen kuin se näennäinen, yleiseksi normiksi hyväksytty totuus, ei tarkoita sitä että sinä miehenä teet koko naissukukunnalle palveluksen kun viisarisi värähtää esimerkiksi farkkupepuille minihameiden sijasta.

Ongelma kun ei ole se, mitä kauneus- tai muuhunkaan vallalla olevaan ihanteeseen sisältyy, vaan se että ylipäätään on yksi ainoa muotti johon ihmiset pitää mahduttaa. Siis miehet ja naiset yhtä lailla, ja nämä nillitykset voisi hyvin kääntää pienin muokkauksin myös toisin päin.

Tämä valitus kuuluu suosittuun sarjaan "tiukkapipoinen telaketjufeministi meuhkaa". Tarttis varmaan hankkia vippamuki niin ei menis kuppi nurin näin usein.

2 kommenttia:

Omistaja kirjoitti...

Aika kova yleistys. Voi toki olla, että osa miehistä haluaa muokata kaikki naiset oman mieltymyksensä mukaisiksi. Minä kyllä pidän erilaisuudesta ja omaa subiani pyrin muokkaamaan omien ihanteideni mukaiseksi.
Mitä tulee kauneusihanteisiin, niin nehän ovat valheellisia - tukevasti jalat maasta irti olevia. Missivartalo ja täyteläiset rinnat ja peppu ... eihän se ole fysiologisesti mahdollista. Ihmettelen miksi muut naiset kuin subit ja masokistit pitävät sitä ihanteenaan.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Jos ei yleistä, on kauhean vaikeaa saada oikein kunnon meuhkaus aikaiseksi ;)

Toisinaan vaan vähän väsyttää se, että "minusta naiset näyttävät paremmilta farkuissa" on ihmisten mielestä jotenkin edistyksellinen kannanotto. Mieltymyksiä saa olla, mutta niiden arvottaminen on mielestäni aika turhaa touhua.

Ymmärtäähän sen, ettei (kauneus)ihanne säilyisi ihanteena ellei sen saavuttaminen olisi lähes mahdotonta suurelle osalle väestöä. On helppo ymmärtää miksi ihannetta meille myydään koska sen avulla saa kaupaksi monenlaista tuotetta, mutta en kyllä itsekään oikein tajua miksi varsinkin naiset sen sisäistävät.

En tiedä kuinka pitkälle jaksaisin itse kuunnella ulkonäkööni liittyviä muutosehdotuksia edes Pojalta. Mitä positiivisemmin minuun suhtaudutaan himahousuissa, sitä todennäköisemmin kiskon välillä myös jotain muuta päälle.