tiistai 26. huhtikuuta 2011

Word to the wise

Käytännön vinkki: viimeistään Hitachi Magic Wandia ostaessa kannattaa tarkistaa, että taloudesta löytyy myös tehokas ja käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa oleva suukapula.

Kiitätte minua sitten myöhemmin.

PS. Ei hätää, aiheeseen palataan heti kun veri kiertää taas päässä asti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä onnistuit hankkimaan Magic Wandin? Kiinnostaisi, mutta ainakin viimeksi asiaa tutkiessani niitä ei myyty Eurooppaan laisinkaan. Lähin vastine oli tämä, joka on tasoa "ihan ok", muttei aivan niin mieltä räjäyttävä. Kepeästi tehokkain ostamani vibraattori kuitenkin. Seuraava tästä luokasta ylöspäin on sitten jo Sybian :P

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa nyt kun kerran ollaan asiassa niin vinkki suukapulastakin kelpaisi. Nykyinen kotimainen käsin valmistettu puinen suupallo ei oikein maistu pidemmän päälle.

Dramaqueenitis kirjoitti...

Hitachi löytyi BDSM-baarista saadun vinkin ansiosta brittiläisestä nettikaupasta Hitachi Magic Wands.net. Hinta oli nopeiden laskutoimitusten perusteella aika kohdillaan, ja mukana tulee myös adapteri eli leikkimään pääsee heti.

Suukapulan valitseminen on tietenkin henkilökohtainen juttu, itse olen aika suurikitainen joten Bon BDSM:n suurempi ball gag on tuntunut mukavalta. Silikoniseen palloon uskaltaa vielä upottaa hampaansakin jos niikseen tulee. Suomesta ko. kapula löytyy ainakin Anti-Shopista.

Kirjoittelen molemmista ostoksista varmaan vielä vähän enemmänkin, kunhan saadaan action shotit otettua. ;)

Sekoitan muuten aina Sybianin ja Symbianin keskenään, mahtaa olla nörttien keskellä elämisen varjopuolia ..